Flash dkkendte dansk skuespillerinde lad os smide toejet

Pages Lyn Fotball Damer

pages Lyn Fotball Damer

Page 1 Fløya. Fortuna Ålesund. Grand Bodø. Kongsvinger Fotball Kvinner. Linderud Grei. Lyn Fotball. Raufoss Fotball. Øvrevoll/Hosle. Åsane Fotball Kvinner. Den er det fineste stykke vildt en jger kan skyde og den er meget pages Lyn Fotball Damer selvflgelig ndvendigt at g til lgen og fortlle, hvordan du har det. Kamp information, billetsalg og nyheder. Efter en kamppause på 14 dage skulle Mejrups DS damer endelig i kamp igen! . Skovbakken havde et lyn af en angriber, og hun kom flere gange alene med. Vi startede som lyn og torden med årets mål på Søholt. Malthe slog en lang bold til Jens i modsatte side, som spillede en høj bold ind i feltet til. Oslo fotballkrets have posted info on their websites and blogs in the link below. Lyn Fotball Damer lå under ved pause, men snudde og vant over.

Pages Lyn Fotball Damer - 6-80 236

Lena arbejdede flot fra sin højrekant og leverede en fin defensiv, såvel som offensiv indsats. I sidste weekend tabte Mejrup til Fredericia på hjemmebane og med stort set alle spillere til rådighed. Kampfakta 16 min: 31 min:Ida Søndergaard 40 min: 55 min:Ida Søndergaard, assist Rikke Baunbæk 57 min:Rikke Baunbæk, assist Frederikke Ovesen 59 min: 75 min: straffe Tilskuerne valgt efter kampen en meget sprudlende Anna Vig som kampens spiller. Næste angreb smider Rikke en flot assist til Anna Vig, der eminent vender med bolden og placerer sit skud helt ude ved stolpen. Men så sad vi igen på kampen. Til gengæld har vi fået masser af tilgang af helt unge spillere.

Hele: Pages Lyn Fotball Damer

Pages Lyn Fotball Damer Målscorere for Mejrup: Henriette Lund, Lena Olesen og Anna Vig. Her følges vi med vores talentfulde U13 piger, der også spiller mod Fortuna i U13 mesterrækken! Mejrup har i denne sæson fået seriøst styr på defensiven, og selvom Vildbjerg konstant forsøger at komme tilbage i kampen, så lykkes det ganske enkelt ikke. Vi scorede flotte mål. En hyggelig og lang bustur, som vi altid bruger konstruktivt til socialt samvær og gode samtaler. Spillere og trænerteam valgte efter kampen Ida Søndergaard som kampens spiller.
Laeringsressourcer sjove lege med ord I har knoklet rundt på landevejene Det har været en hård sæson. FK Gjøvik-Lyn hadde et spillemessig overtak i dagens privatkamp mot Faaberg Fotball, skapte flere gode målsjanser, men dessverre uten å omsette disse i scoringer. Mejrup stillede i dagens kamp op i en lidt ny formation på midtbanen. Men hendes afslutning ramte stolpen.
DJFRKK FRK PR RADIO UK 883
pages Lyn Fotball Damer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail